AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2022 11:26
Efter forvirring om mål: Portugal vil sende beviser til FIFA

Cristiano Ronaldo risikerer - ifølge ham selv - at blive frataget en scoring.


Portugal vandt mandag aften med 2-0 over Uruguay.

Men hvem scorede målet til 1-0?

I de officielle opgørelser, står der, at Bruno Fernandes stod bag begge Portugals mål.

Det er dog ikke en udlægning, Cristiano Ronaldo er enig i. Den portugisiske verdensstjerne så særdeles overrasket ud, da det blev annonceret, at Fernandes var målscorer. Efter kampen sendte Ronaldo da også en besked til den engelske TV-vært Piers Morgan om, at det var ham, der scorede åbningsmålet.

Spørgsmålet om, hvem der egentlig scorede til 1-0, var ikke noget, der bekymrede Portugals landstræner, Fernando Santos, synderligt, for han brød ud i latter på pressemødet efter kampen, da han blev spurgt ind til det.

Nu viser det sig dog, at Portugals fodboldforbund har tænkt sig at gå langt i sagen.

Således vil man fremlægge beviser til FIFA om, at det rent faktisk var Ronaldos mål. Det melder journalist hos El Chiringuito, Edu Aguirre.

Tirsdag formiddag har FIFA endnu ikke ændret holdning, og i kamprapporten holder man fast i, at det var Fernandes, der scorede.

Skulle målet i stedet tilfalde Ronaldo, vil det være hans mål nummer 119 for Portugal.

Indtil for ganske nylig var Ronaldo og Fernandes holdkammerater hos både Manchester United og det portugisiske landshold. Ronaldo fik dog ophævet sin kontrakt med De Røde Djævle tidligere på måneden som følge af et kritisk interview med Piers Morgan.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE