AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2023 23:08
Rekordbud: Bournemouth byder på italiener

Bournemouth har for alvor meldt sig ind i kampen om italiener.


Det er ikke mange dage siden, at der var meldinger om Tottenham-interesse i Nicolò Zaniolo fra AS Roma, som ønsker et skifte.

Siden da har der dog ikke været meldinger om, at Tottenham vil byde på italieneren. Til gengæld kan han være på vej til Bournemouth.

Bournemouth er ifølge Sky Italia kommet med et bud, der lyder €30 millioner plus €5 millioner i bonusser plus en videresalgsklausul på 10 procent. 

AC Milan har også været inde i ræset om Nicolò Zaniolo, men kan ikke hamle op med buddet fra Bournemouth.

Nu skal The Cherries forsøge at overbevise den italienske midtbanespiller om et skifte. 

Ifølge Sky Italia vil Bournemouth forsøge at overbevise ham de næste to døgn, men det er ikke udelukket, at han takker nej og bliver i AS Roma resten af sæsonen. Til sommer vil Nicolò Zaniolo have et år tilbage af sin kontrakt med AS Roma.

Såfremt en handel falder på plads med en potentiel pris på €35 millioner (260 millioner kroner) vil Nicolò Zaniolo blive Premier League-klubbens dyreste signing nogensinde.

LÆS OGSÅ: Kontrakten er på plads: Arsenal har afgivet bud

LÆS OGSÅ: Ancelotti vil bringe Premier League-stjerne til Real Madrid


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE