AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2023 21:59
Ancelotti vil bringe Premier League-stjerne til Real Madrid

Carlo Ancelotti har set sig varm på Premier League-stjerne.


Det spidser til i januartransfervinduet, hvor der blot er et par dage tilbage for klubberne at hente nye forstærkninger.

Mens der er masser af spekulationer omkring transfers i slutningen af dette transfervindue, er der også allerede snak om potentielle sommertransfers.

En af de spillere, som muligvis ender med at skifte, er Declan Rice fra West Ham. 

Den engelske midtbanespiller er på radaren hos flere klubber, og det gælder især de engelske storklubber, men han tiltrækker også interesse fra udlandet. 

Gianluca Di Marzio erfarer, at Carlo Ancelotti er en stor beundrer af Declan Rice og vil være interesseret i at bringe ham til den spanske hovedstadsklub til sommer. 

LÆS OGSÅ: Inter-stjernes agent er i England: Har holdt samtaler med Chelsea og United

Den eneste hæmsko, der kan være i forbindelse med en handel med den spanske gigantklub, er prisen.

Grundet den store interesse vil West Ham-stjernen formentlig koster over 700 millioner kroner, og det vil være en pris, som Real Madrid ikke kan være med på.

Ifølge de seneste meldinger i den engelske presse er Arsenal og Chelsea de helt store bejlere til Declan Rice næste sommer. 

LÆS OGSÅ: Kontrakten er på plads: Arsenal har afgivet bud


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE