AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:02:2023 13:56
Real Madrid ser én udfordring: Derfor har PL-klubber en fordel

Real Madrid mener, at det kan blive svært at konkurrere med Premier League-klubber på ét parameter.


Liverpool eller Manchester City står med en god chance for at snuppe Jude Bellingham til sommer, mener man i Real Madrid, hvor økonomien i de engelske klubber gør udslaget.

Det er The Athletic, som i dag kan rapportere, at selvom Real Madrid rigtig gerne vil have fingrene i den engelske landsholdsspiller, er klubben også bevidst om, at Liverpool og Manchester City står med bedre kort på hånden.

I det netop overståede transfervindue har Real Madrid set, hvordan Premier League-klubberne har spillet med de økonomiske muskler, mens der nærmest ikke er blevet handlet ind hos de spanske klubber.

LÆS OGSÅ: Langer ud efter Klopp: "Nogen skal fortælle ham, at han ikke kan gøre sådan"

LÆS OGSÅ: Guardiola har fundet på undskyldning: Derfor har City problemer

Især Chelseas køb af Enzo Fernàndez har ifølge The Athletic været med til at presse prisen på Bellingham op.

Det anses nu som værende usandsynligt, at Bellingham bliver solgt for et mindre beløb end Fernàndez, der gik for 900 millioner kroner på transfervinduets sidste dag.

Alligevel vil Real Madrid ikke opgive håbet om at købe Bellingham, men den spanske kongeklub ved også, at det nok ikke bliver det økonomiske aspekt, der kan lokke ham til Madrid frem for Liverpool eller Manchester.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE