AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:02:2023 11:12
Langer ud efter Klopp: "Nogen skal fortælle ham, at han ikke kan gøre sådan"

Jürgen Klopp opfordres til at undskylde for en særlig hændelse.


- Det er svært at snakke til dig, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg vil foretrække ikke at gøre det. Du ved hvorfor. Med alt det du har skrevet. Hvis en anden vil stille spørgsmålet, vil jeg svare på det.

Sådan svarede Jürgen Klopp på et spørgsmål fra The Athletic-journalisten James Pearce under et pressemøde efter lørdagens nederlag mod Wolverhampton.

James Pearce ønskede at få svar på, hvorvidt Liverpools dårlige start på kampen var en mental ting, og om det havde en forbindelse til måden, som Liverpool forbereder sig på.

LÆS OGSÅ: Guardiola har fundet på undskyldning: Derfor har City problemer

Det spørgsmål ville Jürgen Klopp altså ikke svare på, indtil en anden journalist spurgte om det samme, og den opførsel fra Liverpool-manageren møder nu kritik.

Dietmar Hamann, som har en fortid i Liverpool, mener nu, at Klopp skal sige undskyld.

- Jeg synes, det er meget mærkeligt og småligt, og han skal indse, at James Pearce og familien er blevet bombarderet med fornærmende beskeder siden den episode, fordi Klopp ikke ville svare på et spørgsmål.

LÆS OGSÅ: Rygtebørsen: Klopp øjner fransk forstærkning

- Det var et rigtig fint spørgsmål, og jeg synes som minimum at James fortjener en undskyldning. Liverpool er en klub baseret på respekt, og jeg synes, at nogen skal fortælle Klopp, at dette er Liverpool, og du kan ikke gøre sådan.

- Vi har kampagner mod mobning, og man kan ikke have, at Liverpool-manageren opfører sig sådan, siger Hamann ifølge talkSPORT.

Liverpool er inde i en svær periode, hvor klubben blot har vundet én ud af de første syv kampe i 2023.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE