AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:03:2023 14:04
Premier League-klub indgiver officiel klage over dårlige dommere

Der er nu blevet indleveret en officiel klage over dårlige dommere i denne sæson.


Dommerne i Premier League har været rigtig meget i fokus i denne sæson, og nu er det blevet for meget for Nottingham Forest.

Klubben har ifølge The Telegraph indleveret en officiel klage til PGMOL, der er dommerforbundet, og her har Nottingham Forest lavet en detaljeret liste over de fejl, som dommere har lavet i kampe, der har påvirket klubben.

Klagen kommer på bagkant af weekendens opgør mod Everton, hvor manager Steve Cooper var særdeles utilfreds med John Brooks, som var kampens dommer.

LÆS OGSÅ: PL Showet: "Han er ikke sit anførerbind værdigt"

Cooper langede ud efter dommerens præstationer og krævede, at dommerforbundet kiggede kampen igennem for at vurdere Brooks, som for nylig fik to kampe i skammekrogen efter at have dømt en Brighton-scoring for offside i VAR-vognen.

Det er ikke første gang i sæsonen, og Nottingham Forest føler sig ramt af dårligere dommere, og tilbage i november fik Cooper en bøde på 67.000 kroner for at have brokket sig.

LÆS OGSÅ: Liverpool udsender pressemeddelelse: "Fuldstændig uacceptabelt"

Derudover er klubben heller ikke tilfreds med dommerpåsætningen til flere kampe. Blandt andet dømte Andy Madley, som bor i Huddersfield, en kamp mod Fulham tidligere i sæsonen.

Her bunder det i, at Nottingham Forest slog Huddersfield i playoff-finalen sidste sæson, hvor Madley angiveligt var på stadion som fan af Huddersfield.

Det har nu altså ført til en officiel klage.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE