AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2023 10:26
Planen er klar: Manchester United vil slå transferrekorden

Den potentielle ny Manchester United-ejer, Sheikh Jassim, har store transferplaner, hvis han overtager roret på Old Trafford.


Sheikh Jassim bin Hamad anses i øjeblikket til at være en af favoritterne til at overtage Manchester United.

Det forlyder, at han netop har afgivet sit andet bud på De Røde Djævle, og han har store planer med klubben, såfremt han får ejerskabet.

Football Insider melder, at Sheikh Jassim vil gå 'All in' på Jude Bellingham i næste transfervindue, hvis han bliver den nye ejer.

Den qatarske multimilliardær er stor fan af den engelske midtbanespiller, og da han er fremtidens helt store stjerne på midtbanen, vil Sheikh Jassim gør alt for at få ham til Old Trafford. 

LÆS OGSÅ: Bud på Manchester United: Det er et rent PR-stunt

Det vil kræve et rekordstort bud at få Dortmund til at sælge, men det er ikke noget problem for Sheikh Jassim, der er klar til at gøre Jude Bellingham til den dyreste signing i Premier Leagues historie. Den rekord har Enzo Fernandez i øjeblikket, da han skiftede til Chelsea fra Benfica i januarvinduet for en sum af omkring £106 millioner.

Udover Manchester United er Liverpool og Real Madrid også meget interesseret i Jude Bellingham, og det tyder altså på at blive en hård transferkamp til sommer.

LÆS OGSÅ: Disse to storklubber holder øje med Højlund

Tidligere har der været meldinger om, at Dortmund vil kræve omkring £130 millioner for englændere, som vil inkludere bonusser. Med den pris vil han også overgå Ousmane Dembeles pris, da Dortmund solgte ham til Barcelona i 2017.

Sir Jim Ratcliffe har også afgivet et nyt bud på Manchester United, men han ønsker blot at købe Glazer-familiens aktier, der lyder på 69 procent, mens Sheikh Jassim vil købe alle klubbens aktier.

LÆS OGSÅ: Ingen VAR-kendelser: Sådan ville PL-tabellen se ud


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE