AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:03:2023 16:10
Panikknappen er hamret i bund: Premier League-klub i store problemer

Premier League-klubben har trykket på panikknappen og håber nu bare på det bedste.


Held og lykke med det projekt.

Det var min første tanke, da jeg tirsdag formiddag kunne se Crystal Palace annoncere, at Roy Hodgson vender tilbage til i trænersædet og overtager efter Patrick Vieira resten af sæsonen.

Ren panik.

Det var så min næste tanke, og det har jeg ikke været i stand til at få ud af hovedet sidenhen.

For 75-årige Roy Hodgson er simpelthen en dinosaur, når det kommer til trænergerningen, og det så man tydeligt i den sidste tid hos Crystal Palace, der sluttede for snart to år siden.

Sidenhen fik han på forunderlig vis en ny chance i Watford, men han kunne ikke redde klubben fra at rykke ned i sidste sæson.

LÆS OGSÅ: Hodgson vil skrive historie: Her er de fem ældste managere i PL-historien

Jeg troede, at det var det sidste, jeg havde set til Roy Hodgson i Premier League. Tiden var løbet fra ham.

Det mener de dog tydeligvis ikke i Crystal Palace, hvor panikken over ikke at have vundet i 2023 er blevet så stor, at de nu har hyret ligaens ældste manager nogensinde til at redde dem.

Taktisk har jeg svært ved at se Hodgson bidrage med andet end fight, og efterhånden er Crystal Palace-truppen ikke længere bygget til den type fodbold. Det er ikke på samme måde et hold, som man slår sig på, og som kan fighte point hjem.

Det eneste, der nu kan redde Crystal Palace er, at kvaliteten i truppen er der til, at nogle af spillernes individuelle kvaliteter er til en ny sæson i Premier League.

Men det bliver ikke Roy Hodgsons fortjeneste, hvis det skal lykkes at blive i ligaen en sæson mere.

Panikknappen et hamret i bund i Crystal Palace, og klubben er i store problemer.

LÆS OGSÅ: Barcelona-appel afvist: Nu kan profil skifte gratis til sommer


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE