Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

OFFICIELT: Varane stopper på landsholdet

Af Jeppe Augustsen
02.02.2023 Kl. 12:16
Raphaël Varane har annonceret sit landsholdsstop.

For kort tid siden kunne Le Parisien fortælle, at Raphaël Varane vil stoppe på det franske landshold.

Nu er bekræftelsen kommet fra Raphaël Varane.

Manchester United-midtstopperen har annonceret sit landsholdsstop på sin Instragram-profil.

– At repræsentere vores fantastiske land i et årti er en af største ære i mit liv. Hver gang jeg tog denne specielle blå trøje over hovedet følte jeg en utrolig stolthed. Ansvaret til at give alt, spille med hjerte og vinde, skriver Raphaël Varane og tilføjer:

– Jeg har overvejet dette i flere måneder og besluttet, at dette er det rette tidspunkt for mig at trække mig på landsholdet.

– Som barn kan jeg huske, at jeg fulgte 98-holdet. Dette hold. Disse spillere, som fik os til at opleve nogle ubeskrivelige følelse. Jeg drømte om at være en af vores holdte, og 20 år senere har jeg haft en af de bedste oplevelser i mit liv. Det har gjort mig stolt.

– Vi fik VM-trofæet hjem. Det glemmer jeg aldrig. Jeg kan stadig huske følelserne fra den dag. Den 15. juli 2018. Det var en af de mest fantastisk og mindefulde dage i mit liv.

– Jeg vil helt sikkert savne disse øjeblikke med djer, men tiden er inde til, at den nye generation tager over. Vi har en flok talentfulde unge spillere, som er klar til at tage over, som fortjener en chance og som har brug for jer. Fra bunden af mit hjerte, tak, lyder det fra Raphaël Varane.

Annonce