AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2023 19:09
Ny United-signing sigter efter permanent skifte

Den nye Manchester United-spiller er tilfreds i sine nye omgivelser.


Wout Weghorst er det nyeste ansigt i Manchester United.

Den tårnhøje angriber kom til klubben på en seks måneders låneaftale her i januar, efter at Besiktas havde accepteret at ophæve deres låneaftale med hollænderen.

Her var Weghorst i sine første kampe ikke kommet på måltavlen, men havde imponeret med sin arbejdsrate og sit link-up-spil.
 
 

Dog var tredje kamp lykkens gang, da han nettede i 3-0-sejren over Nottingham Forest i Carabao Cuppen.

 
Selv om der ikke er nogen forpligtelse til at gøre hans skifte permanent til sommer, så vil De Røde Djævle prioritere at hente en angriber, og her føler 30-årige Weghorst, at det er hans job at sikre en permanent aftale med klubben.
 
For Wout Weghorst blev spurgt, om der er en chance for at vise Erik ten Hag, om han kan blive længere i Manchester United, hvortil han svarede:
 
- Selvfølgelig. Situationen nu er, som den var - det var for et lån. Det er en kæmpe klub, så jeg vil forsøge at gøre alt så godt som muligt, og hvis det vil fungere, vil det være en god mulighed.
 
- Jeg har set de første par dage, næsten en uge, hvor stor klubben er på alle områder - faciliteterne, klubben, selv kvaliteten på holdet, den måde vi spiller på. Der er en masse kvalitet i alt, og det er noget, man søger at arbejde i, i en vinderatmosfære.
 
- Jeg synes, at den første uge er gået godt, og det er op til mig at levere og bidrage og hjælpe holdet så godt som muligt. Jeg er ret sikker på, at jeg kan spille en rolle i det. Klubben var på udkig efter en målmand. Med (Anthony) Martial var der kun én rigtig angriber, mere en nr. 9. De ville bare tilføje en, og så er det op til mig og til at tage dine chancer, siger Weghorst efter kampen ifølge Daily Mail.
 
Manchester United og Wout Weghorst skal i weekenden møde Reading i FA Cuppen. 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE