AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2023 17:48
Newcastle sætter prisskilt på Saint-Maximin: Så billig er han

Det er ikke mange penge man skal af med, for at erhverve sig Allan Saint-Maximin.


Allan Saint-Maximin er over flere gange blevet rygtet væk fra Newcastle.

Her har han bl.a. været til større adresser både i de europæiske ligaer, men også i Premier League.

I disse dage bliver den 25-årige franskmand kædet sammen med Nottingham Forest.

Her kunne The Telegraph tidligere på ugen bl.a. oplyse, at Premier League-oprykkerne forhørte sig på Allan Saint-Maximin, da klubben hentede Chris Wood på en lejeaftale i Newcastle tidligere på måneden.

Den franske kant har ikke startet en kamp siden november for The Magpies, og har en stor beundrer i Nottingham Forests sportsdirektør, Filippo Giraldi, som har fulgt spillerens fremskridt i hele hans tid i Watford.   
 

Newcastle har sat et prisskilt på £26 millioner på Allan Saint-Maximin, ifølge Gianluca Di Marzio, der svarer til 220 millioner kroner.

 
AC Milan menes også at være blandt de klubber, der er interesseret i den franske kant.
 
Saint-Maximins agent har allerede ført samtaler med Milan om et skifte til San Siro, hvor dog den nuværende værdiansættelse siges at være for høj for de italienske mestre, hvilket åbner døren for andre bejlere.
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE