AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2023 15:35
Ny Arsenal-signing får store ord med på vejen af Robert Lewandowski

Den polske midtstopper får store ord med på vejen af Robert Lewandowski.


Jakub Kiwior og Arsenal er et match.

Mandag aften blev den polske midtstopper præsenteret i klubben.

Dermed blev Kiwior klubbens anden signing i det igangværende transfervindue, efter at Leandro Trossard tidligere på måneden blev budt velkommen hos The Gunners efter sit skifte fra Brighton.

LÆS OGSÅ: Avis: Arsenal overvejer bud på Juventus-stjerne

22-årige Kiwior har fået en hurtig opblomtring i løbet af sin karriere hos Spezia i Serie A, og det har nu kastet et 186 millioner kroner dyrt skifte af sig.

Kiwior var en del af det polske landshold, der blev slået ud af Frankrig i ottendedelsfinalen ved VM-slutrunden i november og december.

Her fik han stor ros fra Robert Lewandowski, der på forhånd ikke kendte meget til Kiwior. Akkurat som det nok er tilfældet for en del Premier League-fans i øjeblikket.

LÆS OGSÅ: Ikke kun Arsenal: Leeds i dialog med Juventus-stjerne

- Denne fyr har stort potentiale. Under opvarmningen til Holland-kampen, tænkte jeg, hvem er han. Men under kampen opdagede jeg, at han er ekstraordinær, lød det fra Lewandowski ifølge Daily Mirror.

Kiwior kan muligvis få sin debut mod Manchester City i FA Cuppen i weekenden.

LÆS OGSÅ: Rygtet til Arsenal, Chelsea og Liverpool: Nu udtaler Caicedo sig

LÆS OGSÅ: Ny London-duel: Arsenal klar til at konkurrere med Chelsea om PL-profil


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE