AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:03:2023 22:03
Nu er afløseren klar: Han erstatter Victor Kristiansen

Afløseren for Victor Kristiansen er nu blevet udpeget.


Kasper Hjulmand har nu fundet sin afløser for Victor Kristiansen, der trods sin udtagelse ikke bliver klar til de to EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kasakhstan senere på måneden.

Det bliver Jens Stryger Larsen fra Trabzonspor, der afløser Leicester-spilleren.

Det skriver DBU torsdag aften.

LÆS OGSÅ: Afgøres i næste uge: Trænerfyring på vej i Premier League?

Kasper Hjulmand udtog oprindeligt 23 spillere til sin landsholdstrup i tirsdags, og ved den lejlighed fortalte Danmarks landstræner, at der kan komme yderligere tilføjelser hen over weekenden.

Det var Brendan Rodgers, der kunne afsløre, at 'VK' ikke blev klar i tide.

- Victor Kristiansen klarer den formentlig ikke. Vi havde håbet, at han ville blive klar, men han misser formentlig denne ene kamp.

- Han (Kasper Hjulmand, red.) havde sikkert håbet, ligesom os, at han var i stand til at spille. Men jeg har ikke talt med Kasper eller haft kontakt med ham.

- Jeg tror, vi var forhåbningsfulde i forhold til, at han ville blive kampklar, og det var også meldingen fra den lægelige stab. Men som ugen har forløbet, bliver han ikke klar.

- Så vi vil passe på Victor i landsholdspausen. Han bliver her og får behandling, sagde Rodgers tidligere på dagen ifølge Leicester Mercury.

LÆS OGSÅ: Ikke kun Firmino: De forlader også Liverpool til sommer


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE