AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2023 16:28
Ærlige Guardiola: "FC Barcelona er min klub"

Det var en ærlig Pep Guardiola, der mødte op til dagens pressemøde.


På fredag tørner Manchester City og Arsenal op mod hinanden.

Mens vi ihærdigt venter på, at de to mandskaber møder hinanden i Premier League, så skal de for nu mødes i FA Cuppen.

Og optakten til kampen omhandler som altid Pep Guardiola mod sin tidligere assistenttræner i form af Mikel Arteta.

Hvis man spørger Manchester City-manageren, så har han altid vidst, at Arteta havde en svagt punkt for The Gunners:

LÆS OGSÅ: Premier League-transfer kollapset

- Jeg ved, at han (Mikel Arteta,red.) tog til sin klub - det hold, han drømmer om. Jeg tror, at han er tilhænger af Arsenal, fordi han spillede som anfører der, og han elsker klubben, siger spanieren ifølge Mirror og fortsætter:

- Jeg kan huske, at når vi var sammen, når vi scorede mange mål, så hopper han altid og fejrer, undtagen et hold. Et hold, hver gang vi scorer et mål, hopper jeg, kommer tilbage, han sad der. Det var Arsenal. Så i det øjeblik sagde jeg 'den fyr kan lide Arsenal'.

- Hvis jeg træner her eller hvor som assistenttræner, og Barcelona kalder mig: Jeg ville tage til Barcelona. Det er min klub. Jeg er ikke den person, der siger 'nej, nej, du bliver her hos mig, du har en kontrakt, du skal blive hos os', for det vidste jeg godt. Folk er nødt til at flyve, når de ved, at det er det bedste for dem, slutter Manchester City-manageren.
 
Pep Guardiola var i FC Barcelona som spiller fra 1990 til 2001, mens han var træner i den catalanske storklub fra 2008 til 2012. 
 
Arteta arbejdede under Pep Guardiola i den blå del af Manchester i over tre år, inden han blev lokket til Arsenal, for at overtage ansvaret for sit tidligere hold i december 2019.
 
Siden da er London-klubben gået fra styrke til styrke, hvor The Gunners i skrivende stund er fem point foran Manchester City. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE