AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2023 19:27
Newcastle præsenterer kæmpe underskud

Newcastle har netop præsenteret et stort underskud, der presser klubben økonomisk.


Financial Fair Play-reglerne har fyldt meget i Newcastle siden klubben blev overtaget i efteråret 2021, og det er med god grund, for klubben er presset maksimalt for at leve op til kravene.

Klubben har netop offentliggjort regnskabet for 2021/22-sæsonen, og her er der et dundrende underskud på 599 millioner kroner.

Det giver klubben en markant udfordring, for Premier League-reglerne foreskriver, at det over en treårig periode kun er tilladt at have et underskud på 890 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: VILDT: Premier League-klub kan blive fratrukket point denne sæson

Hvis ikke de regler overholdes, kan klubben blive straffet med alt fra transferforbud til fratrækkelse af point, og derfor skal klubben fortsætte med at holde nøje øje med udgifter og indtægter.

Newcastle kan dog glæde sig over, at klubben i løbet af året har øget sin omsætning, hvilket blandt andet skyldes flere indtægter fra kommercielle aftaler.

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: Premier League ændrer reglerne


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE