AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2023 18:48
- Nagelsmann skal træffe en stor beslutning

Julian Nagelsmann har en stor beslutning foran sig, lyder det.


I sidste weekend fyrede Tottenham Antonio Conte.

Siden da er Julian Nagelsmann blevet sat i forbindelse med rollen.

I første omgang varetager Cristian Stellini jobbet sæsonen ud, og derfor vil der være først være tale om en ansættelse efter denne sæson, skulle det hænde.

LÆS OGSÅ: - Han er sæsonens flop i Premier League

Ifølge London Evening Standard, har Tottenham nu stillet sig i venteposition i forhold til Nagelsmann, der nu skal til at beslutte, om han vil direkte tilbage i aktion til trænergerningen, eller om han trækker stikket i flere måneder.

Klubbens bestyrelsesformand, Daniel Levy, vil gerne udpege Contes efterfølger så hurtigt som muligt.

Det kan dog samtidig betyde, at man glipper muligheden for at signe Nagelsmann. Ifølge den engelske journalist Dean Jones, står den tyske manager nu over for en stor beslutning at træffe.

- Jeg tror, Nagelsmann skal træffe en stor beslutning. Jeg bliver fortalt, at han ser Tottenham som en solid klub, som ville være et perfekt sted til at bygge en platform.

- Jeg tror ikke, han regnede med at være færdig så hurtigt hos Bayern München, som tilfældet var. Tottenham er på det niveau, som ligger lige under de allerbedste, og jeg tror, at fordi han kan bygge et projekt der, så er han meget interesseret, siger journalist Dean Jones til Givemesport.

LÆS OGSÅ: Her er Alan Shearers Premier League XI

LÆS OGSÅ: Ny kontrakt på vej til United-stjerne?


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE