AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2023 17:28
- Han er sæsonens flop i Premier League

Med en pris på 745 millioner kroner, er der høje forventninger.


Der var flere klubber, der flokkedes om ham, men Mykhailo Mudryk endte i januar med at skifte til Chelsea på en kontrakt, der varer frem til sommeren 2031.

Dermed hænger The Blues længe på ukraineren, der qua prisskiltet på 745 millioner kroner, er pålagt et kæmpe forventningspres.

Den 22-årige kantspiller fik en fornem debut imod Liverpool, hvor han blev kastet ind fra banken, og derudover blev det til et oplæg i Chelseas seneste sejr over Leicester i Premier League.

LÆS OGSÅ: Erling Haaland efterforskes af politiet

ESPN-eksperten Shaka Hislop mener, at Mudryk er sæsonens flop i Premier League. Her er hans begrundelse:

- Fordi han har været forfærdelig. Han koster 745 millioner kroner, og så kan han ikke en gang indgå i startopstillingen, lyder det fra Hislop til ESPN.

Mudryk har blot spillet syv kampe for Chelsea indtil videre, hvoraf seks af disse har været i Premier League.

Med en kontrakt, der gælder frem til 2031, får ukraineren efter alt at dømme mulighed for at modbevise selv de største kritikere i de mange kommende år.

LÆS OGSÅ: De fører ræset om Mason Mount

LÆS OGSÅ: De har afgivet kæmpe bud på Bellingham


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE