AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2023 09:18
Nagelsmann fyret i Bayern: To Premier League-klubber er i spil

Den tyske træner kan måske være på vej til Premier League.


Julian Nagelsmann står ikke længere i spidsen for Bayern München, og dermed er den blot 35-årige træner til rådighed for andre klubber, der skal have en ny manager.

Det er der flere klubber, der formentlig skal have i den kommende tid, og derfor er det også ganske naturligt, at Nagelsmann bringes i spil til nogle af de jobs.

Ifølge Football Insider har Tottenham allerede kontaktet tyskeren, fordi klubben planlægger at skulle erstatte Antonio Conte senest efter sæsonen.

LÆS OGSÅ: Kun overgået af Lewandowski: Brandvarm brasilianer på blokken hos Chelsea

Og Tottenham er også en af de klubber, der ifølge The Athletic er i spil i forhold til Nagelsmann, der også kan være et emne i Chelsea, hvis klubben beslutter sig for at skille sig af med Graham Potter til sommer.

Derudover nævnes Paris Saint-Germain af mediet også som en mulighed for Nagelsmann, fordi Christophe Galtier er i overhængende fare for at modtage en fyreseddel snart.

LÆS OGSÅ: Chokskifte under opsejling: Thomas Frank er favorit til PL-job

Det er store klubber, som sættes i forbindelse med Nagelsmann, og også Real Madrid kan være en mulighed, for den spanske storklub har haft ham på radaren i noget tid. Carlo Ancelotti har dog fortsat kontrakt frem til sommeren 2024.

I første omgang skal Nagelsmann dog først finde ud af, om han ønsker at vende tilbage på trænerbænken med det samme, eller om han først vil have en lille pause.

Foruden Bayern München har han tidligere stået i spidsen for RB Leipzig og Hoffenheim.

LÆS OGSÅ: Thomas Tuchel lander kæmpejob


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE