AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2023 19:36
Medie: Succestræner er nu ude af billedet for Tottenham

Det er ikke længere aktuelt.


Brightons Roberto de Zerbi er ikke længere inde i billedet til at blive Tottenhams nye manager.

Det melder Football Insider lørdag aften.

Tottenham ventes at fyre klubbens nuværende manager, Antonio Conte, inden længe i kølvandet på et ikonisk pressemødet oven på sidste weekends 3-3-opgør mod Southampton, hvor han revsede sin spillertrup.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Han er kæmpe favorit til at vinde Ballon d'Or

Spurs siges at være dybt imponeret over den indflydelse, de Zerbi har haft på Brighton-mandskabet, og de har fulgt ham tæt i jagten på en ny træner.

Men nu har klubben altså udelukket ham som en potentiel kandidat til jobbet, lyder det.

I stedet ønsker klubben at gøre den nyligt fyrede manager Julian Nagelsmann til Tottenhams nye mand i sædet.

Nagelsmann blev for nylig fyret hos FC Bayern München, og han blev i stedet erstattet af Thomas Tuchel, der førhen har haft sin gang hos Chelsea.

Det skyldes først og fremmest, at klubben anser Nagelsmann for at være en større elitetræner end de Zerbi, samtidig med, at det også vurderes, at ansættelsen af tyskeren bliver billigere.

De Zerbi har en sejrsrate på 52 procent hos Brighton, hvor han har vundet 13 ud af de 25 kampe, han har stået i spidsen for klubben.

LÆS OGSÅ: Overgår Messi og Ronaldo: Nu er Højlund nummer 1

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE