AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:02:2023 21:48
Medie: Chelsea kan miste stjerne til sommer

Selvom det kun er blevet til to kampe i denne Premier League-sæson, er han stadig en højt elsket person på Stamford Bridge.


N'Golo Kantés kontrakt med Chelsea udløber til sommer, og hvis de nuværende forhandlinger kollapser, vil han være en fri fugl dér.

Det er der klubber, der står på spring for at ville udnytte.

En af de klubber, der nu nævnes, er Atlético Madrid. Det er den spanske avis Mundo Deportivo, som sætter den spanske hovedstadsklub i forbindelse med den franske Chelsea-stjerne.

LÆS OGSÅ: Arsenal-fan skal undersøge Manchester City

Juventus har også tidligere været nævnt som en mulig bejler til Kantés underskrift, men ifølge den spanske avis er det Atlético Madrid, der fører ræset.

Fra det engelske er der dog positive meldinger om, at Kanté kan skrive under på en ny kontrakt med Chelsea, inden det hele når så vidt.

Meget kan dog nå at ændre sig, når der ikke er nedskrevet noget konkret på bindende, juridiske papirer.

I denne sæson er det ikke blevet til megen spilletid for Kanté. To kampe har han fået i Premier League i denne sæson på grund af skader.

Skulle det ende med et skifte, mister Chelsea endnu en rutineret mand på midtbanen, efter at Jorginho i januar skiftede klubben ud med Arsenal.

LÆS OGSÅ: Manchester United overvejer at appellere


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE