AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2023 22:20
Medie: Arsenal vil handle i FC Barcelona til sommer

Arsenal har tænkt sig at handle hos FC Barcelona i det kommende transfervindue til sommer.


Arsenal er klar til at undersøge muligheden for at hente FC Barcelonas Illias Akhomach til sommer.

Den 18-årige spillers kontrakt på Camp Nou udløber i slutningen af juni, og det ventes, at han forlader klubben på en fri transfer i en søgen efter en ny udfordring.

Leeds blev for nylig sat i forbindelse med offensivspilleren, og de skulle angiveligt være tæt på at sikre sig hans underskrift.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Han er kæmpe favorit til at vinde Ballon d'Or

Men Arsenal giver dem kamp til stregen, skriver den catalanske sportsavis SPORT.

Avisen hævder, at The Gunners har fulgt Akhomachs udvikling i nogen tid. Det er især spillerens alsidighed, der appellerer til Mikel Arteta og kompagni, idet han både kan spille på venstre og højre flanke samt i centerangrebet.

Sevilla og AC Milan meldes ligeledes interesseret, men det er et ønske fra Akhomach at prøve sig af i Premier League i den kommende sæson.

Akhomach fik sin debut på FC Barcelonas førstehold i efteråret 2021, men han har ikke været i aktion for Blaugrana i indeværende sæson.

Arsenal ventes at blive aktive i det kommende transfervindue til sommer, hvor Arteta vil få midler til at opruste sig til en sæson, der efter alt at dømme ender med Champions League-fodbold.

LÆS OGSÅ: Overgår Messi og Ronaldo: Nu er Højlund nummer 1

LÆS OGSÅ: Storklub forstår intet af Hjulmands beslutning

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE