AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:01:2023 17:01
Manchester United skal af med 558 mio. kr. for Bundesliga-stjerne

Manchester United skal af med over en halv milliard, hvis spanieren skal købes fri.


Der er gode nyheder i retning af Manchester United.

Klubben har været meldt interesseret i RB Leipzigs spanske stjerne, Dani Olmo, og en ny kontrakt vil betyde, at der indføres to nye frikøbsklausuler i spillerens kontrakt.

Sådan lyder meldingen i al fald fra den tyske journalist fra BILD, Christian Falk.

LÆS OGSÅ: Erik ten Hag jagter ny midtstopper

- Der er ikke en chance for en januartransfer for Dani Olmo. Vi hører, at forhandlingerne om en ny kontrakt til Olmo ikke er langt væk, så det ser ud til, at han forlænger sit ophold hos RB Leipzig.

- Den gode nyhed for interesserede klubber, såsom Manchester United, er, at Olmo har et klart ønske om at skifte til den bedste spanske række, så han kommer til at få to forskellige frikøbsklausuler i sin kontrakt - de er endnu ikke skrevet under på, men jeg tror, de bliver tilføjet.

- Den ene vil gøre, at interesserede klubber overalt kan hoste op med 558 millioner kroner, mens der er en anden, hvor han kan forlade klubben for 446 millioner kroner, hvis FC Barcelona eller Real Madrid banker på døren.

- Jeg tror, at hvis United stadig er interesseret, så har de en chance her, skriver Christian Falk i sin klumme for CaughtOffside. 

Olmo har tidligere udtalt, at han foretrækker et skifte til FC Barcelona, hvis der skulle ske noget på den front.

Olmos nuværende kontrakt med Leipzig gælder frem til sommeren 2024.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub enig med tidl. Superliga-stjerne

LÆS OGSÅ: Ny Chelsea-signing er til lægetjek


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE