Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United lurer på ‘årets talent’ fra Ajax

Af Emil Plovgaard
20.05.2024 Kl. 14:31

Manchester United er på transfermarkedet med henblik på at sikre sig adskillige forsvarsspillere.

Der er blevet gjort om og gjort ved under de nye medejere fra INEOS, hvor der er blevet ændret på flere nøglepositioner på personalesiden.

Men klubbens rekrutteringsafdeling er forblevet den samme, og de har allerede udpeget flere potentielle transfermål.

En af de spillere, man har kig på er Jorrel Hato fra Ajax, som også Arsenal har et godt øje til. Det skriver mediet HITC.

Skulle en transfer blive en realitet, vil det ikke være første gang, at United henter en spiller fra Ajax. Både Lisandro Martinez og Antony har i nyere tid skiftet en tilværelse i Amsterdam ud med Old Trafford.

18-årige Hato regnes som en af de mest talentfulde defensive spillere i Europa for tiden, og for nylig vandt han den ikoniske Marco van Basten-pris i Ajax, som gives til klubbens bedste unge spiller.

På trods af, at han for nogle måneder siden skrev under på en forlængelse med Ajax, er der en fornemmelse af, at han kan forlade den hollandske hovedstadsklub i det kommende transfervindue til sommer.

Ajax kvalificerede sig nemlig ikke til europæisk fodbold til den kommende sæson, og det kan sætte gang i flere spillersalg, så klubben kan få inddrevet nogle af de penge, man ellers mister.

Selvom Manchester United har et godt øje til Hato, er det Arsenal, der ligger klart i førersædet i forhold til en mulig signing, lyder det.

Arsenal forsøgte at lande en aftale med Hato i vinterens transfervindue, og det ventes, at Mikel Artetas mandskab vil forsøge sig med et nyt bud til sommer.

Læs også: Premier League-duo jagter Osimhen

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce