AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:03:2023 20:36
Manchester United klar til kvartfinalen i Europa League

Manchester United sikrede sig torsdag videre avancement i Europa League.


Manchester United var torsdag aften tilbage i aktion, da klubben mødte Real Betis i returopgøret i ottendedelsfinalen i Europa League.

Her stod De Røde Djævle på forhånd med gode kort på hånden, da opgøret på Old Trafford var blevet vundet med 4-1.

Og avancementet blev sikret med en 1-0-sejr i Sevilla denne torsdag aften.

LÆS OGSÅ: Manchester United klar til at slå rekord i stjernehandel

Manchester United blev sat under pres i første halvleg, hvor hjemmeholdet nemt kunne have scoret ad flere omgange.

Det var dog de engelske gæster, der kom frem til den største chance i kampens første 45 minutter, da der i slutningen af første halvleg blev produceret en kæmpechance af Facundo Pellistri, der ramte stolpen, og Wout Weghorst kunne ikke få ordentligt træf på riposten.

Derfor endte første halvleg uden mål.

Det gjorde anden halvleg til gengæld ikke, for Marcus Rashford fik netmaskerne til at blafre 11 minutter inde i anden halvleg. Det var et langskudsmål af englænderen, som bragede bolden i mål, og han fik dermed lukket munden på de fleste af hjemmepublikummerne på Benito Villamarin.

Rashford var i minutterne op til målet kommet frem til flere store chancer, og det lod derfor til at være et spørgsmål om tid, førend han ville ramme plet.

Manchester United havde flere chancer i løbet af anden halvleg, som kunne have fordoblet føringen, men det blev ved det ene mål.

Der er lodtrækning i morgen, fredag.

LÆS OGSÅ: Sheikh klar med andet bud på Manchester United

 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE