AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:03:2023 18:30
Ny melding: Sheikh klar med andet bud på Manchester United

Glazer-familien gennemfører en ny budrunde.


Sheikh Jassim ventes at komme med sit andet bud på Manchester United inden for de kommende 10 dage.

Det skriver Sky Sports torsdag aften.

Sheikhen har allerede budt på klubben, og nu skulle han være klar med et nyt bud.

LÆS OGSÅ: Robin van Persie roser United-komet

Glazer-familien ønsker angiveligt flere penge, end der i øjeblikket er udsigt til, og alle opfordres til at komme med et nyt bud på klubben inden for de næste 10 dage.

- Der skal ikke herske tvivl om, at Jassim ønsker at blive den nye ejer for United, lyder det fra en amerikansk kilde tæt på forløbet til Sky Sports' chefredaktør, Kaveh Solhekol.

Glazer-familien sigter mod et salg af De Røde Djævle inden transfervinduet åbner i juni, hvis de beslutter sig for at sælge klubben, ved at acceptere et tilbud.

Glazers vil have mindst £5 milliarder for at sælge, men det menes, at tilbuddene fra Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani og Sir Jim Ratcliffe i øjeblikket ligger under denne vurdering.

Ifølge The Telegraph er fire parter interesseret i at købe, men kun to har offentliggjort interessen, nemlig sheikh Jassim og Sir Jim Raatcliffe.

Glazer-familien har været majoritetsejere af Manchester United i 18 år.

LÆS OGSÅ: "Eriksen bliver behandlet respektløst"

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE