AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:03:2023 16:23
Manchester City lurer på Chelsea-profil

Manchester City vil handle i Chelsea.


Flere klubber viser interesse for Mateo Kovacic.

Det oplyser Evening Standard.

 

Heraf har den 28-årige midtbanespiller været et transferemne for Manchester City, mens Thomas Tuchels udnævnelse som Bayern München-manager i sidste uge har gjort klubben opmærksom på interesse for flere førsteholdsspillere på Stamford Bridge, heriblandt Mason Mount.

På trods af, at Graham Potter har givet Kovacic anførerbindet på grund af skaderne til Cesar Azpilicueta og Thiago Silva, så frygter man i den engelske hovedstad, at han kan blive solgt.

For man går en sommerudrensning i møde samt med, at man jagter en ny defensiv midtbanespiller.

Og da The Blues rapporterede et tab på £121 millioner for sidste sæson, så skal man sælge, for at få råd til et nyt defensivt anker - og det er her, at Kovacic kommer ind i billedet.

Her har West Hams Declan Rice, Brightons Moises Caicedo og Alexis Mac Allister og Southamptons Romeo Lavia alle været transfermål.

Chelsea skal undgå at falde i strid med Premier Leagues regler om overskud, som forbyder et underskud på mere end £105 millioner over en rullende treårig periode. Det er dette som Everton netop er blevet anklaget for, og det kan du læse om her

LÆS OGSÅ: Mikel Arteta afslører: Denne taktik har jeg stjålet fra Pep Guardiola


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE