AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:03:2023 14:50
Tottenham-stjerne: "Jeg føler mig ansvarlig for Contes fyring"

Tottenham-stjernen er klar i spyttet.


Tottenham kunne for under en uge siden fyre Antonio Conte.

Fyringen af den italienske manager kom på bagkant af nogle kontroversielle udtalelser omhandlende klubben, ejerne og spillerne.

Og hvis der er, som tager ansvar for fyringen, så er det Heung-Min Son. 

For den 30-årige sydkoreaner, som var delt topscorer i Premier League med 23 mål og hjalp Spurs med at slutte på fjerdepladsen under Conte i sidste sæson, har kun scoret seks gange i ligaen indtil videre.

Og grundet dette, så føler Son, at han kan tage en del af skylden for fyringen:

- Som spiller er jeg virkelig ked af det. Han er en træner i verdensklasse, og vi har haft en fantastisk rejse sammen, sagde Son efter Sydkoreas 2-1-nederlag i en tirsdagens venskabskamp mod Uruguay og fortsatte:

- Jeg burde have spillet bedre. Jeg føler mig ansvarlig for hans afgang, fordi jeg ikke har hjulpet klubben så meget.

- Jeg er taknemmelig for det, han har gjort. Han er sådan en fantastisk træner og har så meget erfaring. Jeg vil heppe på ham, slutter Tottenham-stjernen i et interview ifølge Sky Sports.

Tottenham skal i aktion igen på mandag mod Everton, hvor Cristian Stellini vil være Contes afløser på midlertidlig basis. 

LÆS OGSÅ: Mikel Arteta afslører: Denne taktik har jeg stjålet fra Pep Guardiola

LÆS OGSÅ: Erling Haaland efterforskes af politiet


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE