AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:03:2023 20:06
Manchester City i kæmpe byttehandel med Newcastle?

En større byttehandel kan være under opsejling til sommer.


En større byttehandel kan være under opsejling til sommer.

Sådan skriver Daily Mirror.

Ifølge avisen skulle Manchester City være klar til at tilbyde Kalvin Phillips i bytte for Newcastles Bruno Guimaraes.

LÆS OGSÅ: Manchester United går all-in på kæmpetransfer

Kun et gigantisk bud vil få Newcastle til at afskibe ham til sommer, og derfor prøver City nu med en mere kreativ tilgang.

Ifølge Mirror vil de forsvarende Premier League-mestre tilbyde Phillips i et bud. Den engelske landsholdsspiller har ikke haft det nemt i sin første sæson på Etihad Stadium, hvor det blot er blevet til i alt 356 minutters fodbold.

Den spilletid skal fordeles på 13 kampe, og på det seneste er han først kommet i aktion fra bænken, når City er kommet stort foran.

Phillips er på kontrakt med klubben fra den blå del af Manchester indtil 2028, men det er nok stærkt tvivlsomt, at han indgår i Pep Guardiolas fremtidsplaner.

Anderledes positivt ser det ud for Bruno Guimaraes i Newcastle.

Guimaraes skiftede i vinteren 2022 til St James' Park, og her har han etableret sig selv som en af klubbens bærende profiler.

Den 25-årige brasilianer er startet inde i 36 kampe, mens det er blevet til ni mål. Og selv om der fortsat resterer tre år af hans kontrakt med klubben fra det nordøstlige England, spekuleres der jævnligt i hans fremtid.

Guimaraes har selv udtrykt offentligt, at han ønsker at blive en klublegende i Newcastle, men også Real Madrid holder angiveligt øje med hans situation.

LÆS OGSÅ: Boehly smider far og søn på porten efter 30 år

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE