Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Maguire lukker munden på kritikere: United vinder, når jeg starter inde

Af Morten Bruun Jørgensen
25.03.2023 Kl. 11:35
Harry Maguire er kommet med et skarpt svar på den kritik, han har været udsat for i Manchester United.

I løbet af de seneste år er Harry Maguire en af de Manchester United-spillere, der er blevet kritiseret mest for sine præstationer, og lige nu spiller englænderen heller ikke særlig ofte for De Røde Djævle.

Men når han gør, vinder Manchester United.

I et interview forsvarer Maguire sig selv og sine præstationer, og han hæfter sig ved, at klubben vinder, når han spiller fra start.

– Jeg ved, at folk ser på mig som en, der ikke spiller, men når jeg spiller fra start, mener jeg, at Manchester United har vundet otte eller ni af de seneste kampe, siger han ifølge The Telegraph.

– Jeg kan ikke huske at have tabt en kamp for Manchester United. Det må have været tidligt i sæsonen, så jeg har stadig en indflydelse.

LÆS OGSÅ: Chokskifte under opsejling: Thomas Frank er favorit til PL-job

LÆS OGSÅ: Overtagelse af Manchester United nærmer sig

Samtidig gør Maguire det dog også klart, at han vil spille mere for Manchester United.

– Jeg ser stadig mig selv som en leder for klubben. Selvfølgelig føler jeg dog ikke, at jeg har spillet så meget for klubben, som jeg gerne ville. Jeg føler, at min form har været god i år, lyder det fra Maguire.

Maguire har i alt spillet 24 kampe for Manchester United denne sæson, og det er ikke blevet til et nederlag siden den 8. september mod Real Sociedad i Europa League.

LÆS OGSÅ: Maguire kalder det en fiasko: Rækker ud efter stor triumf

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: Nu er der landet nyt kæmpebud på Manchester United

Annonce