Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Mærkværdige kamptidspunkter: Her er forklaringen

Af Morten Bruun Jørgensen
07.04.2024 Kl. 14:45

Når der spilles Premier League-fodbold om søndagen, er det med kampstart klokken 15 og klokken 17.30. 

Men det er lavet om på, når der er tre kampe på programmet på søndag. Ingen af de opgør har således det traditionelle kamptidspunkt. 

Alle tre kampe spilles på forskellige tidspunkter, og det er der flere forklaringer på, kan ESPN nu fortælle. 

Manchester United og Liverpool mødes klokken 16.30. Det betyder, at kampen er flyttet en time frem i forhold til normalt. 

Forklaringen er, at lokale myndigheder har gjort det klart, at der er problemstillinger, når kampen spilles klokken 17.30. Især politiet har udtrykt bekymring, og derfor er den blevet rykket. 

Klokken 18.30 bliver opgøret mellem Sheffield United og Chelsea skudt i gang, og her er forklaringen noget mere særpræget. For alle havde glemt, at der et andet stort event i Sheffield på søndag. 

Ten Hag: United er rasende – skal gå ud over Liverpool

Det er Sheffield halvmaraton, som løber af stablen, og ruten går forbi Bramall Lane. Nu er der lagt op til, at det bliver meget vanskeligt for Chelsea-fans at komme retur fra kampen med offentlig transport. 

Endelig spiller Tottenham mod Nottingham Forest. Den kamp begynder klokken 19.00. Den skulle egentlig have været spillet på mandag, men den dag har der været planlagt en stor strejke på metroen i London. 

Derfor er kampen flyttet til søndag aften, selvom strejken efterfølgende er blevet aflyst. 

Annonce