AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2023 18:37
Liverpool var tæt på at hente Real Madrid-duo

Liverpools midtbane kunne have set noget anderledes ud.


Det er tre uger siden, at Liverpool tabte med 2-5 til Real Madrid hjemme på Anfield.

I aften skal returopgøret stå, og det er en kamp, hvor klubben må undvære Jordan Henderson og Stefan Bajcetic.

To spillere, der kunne have kastet glans over midtbanen hos Liverpool, spiller nu for Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Jude Bellingham til afgørende møde i landsholdspausen

Ifølge den spanske avis AS, var nemlig både Marco Asensio og Dani Ceballos tæt på at skifte til Liverpool et tidspunkt i fortiden.

I samme ombæring lyder det, at Asensio var blevet udpeget som en ny signing som følge af imponerende præstationer hos Mallorca.

The Reds forhørte sig om midtbanespilleren, men det blev ikke til en aftale, og det åbnede en dør for Real Madrid, hedder det sig.

Ceballos har ligeledes været på Liverpools radar i fortiden, og også her var der tale om interesse inden tiden hos Real Madrid, nemlig da Ceballos tørnede ud for Real Betis.

Onsdag skal Liverpool forsøge at overgå alle odds, når man skal vende et 2-5-nederlag i første opgør mod Real Madrid til et videre avancement til kvartfinalen i Champions League.

LÆS OGSÅ: Fabinho hylder Real-stjerne: "En af de mest afgørende i verden"


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE