AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2023 13:26
Fabinho hylder Real-stjerne: “En af de mest afgørende i verden”

Der er plads til ros inden returopgøret onsdag aften.


Liverpool går ind til returopgøret med Real Madrid onsdag med et svært udgangspunkt i hånden.

De forsvarende Champions League-vindere fra Spanien besejrede nemlig Liverpool med 5-2 på Anfield, og det bliver formentlig ikke nemmere at skaffe et brugbart resultat for Jürgen Klopps mandskab på et af de mest frygtindgydende stadioner i verden.

Det er dog ikke ovre, før den fede dame har sunget, hedder et gammelt ordsprog, og så længe der fløjtes til kamp, har Liverpool en chance.

LÆS OGSÅ: Nu er der nyt om kollapset Liverpool-talent

Fabinho har op til kampen fortalt til spansk prese, hvordan Premier League-mandskabet kan blive succesfulde på udebanen i Madrid.

- Det er ikke nemt at komme til et stadion med Bernabeu, når man er tre mål bagud, men det er vigtigt ikke at blive desperate i begyndelsen af kampen. Vi er godt klar over, at vi er nødt til at score, men det er endnu mere vigtigt ikke at lukke mål ind. At gå til pause med 0-0 vil være et godt resultat, for så kan alting ske.

Fabinho roste derudover landsmanden fra Brasilien, Vinicius Jr., som var eminent i det første opgør på Anfield. 

- Vinicius er i forrygende form. Siden sidste sæson, har han været en af de mest vigtige spillere i Madrid. I første opgør viste han højt niveau, og han er en af de mest afgørende spillere i fodboldverdenen.

- Hans første mål på Anfield kom ud af det blå. Det er en udfordring at stoppe ham, men hvis vi skal have en chance for at avancere, så skal vi stoppe ham. Det er ikke nemt, for han finder altid plads. Vi ved, at han er Real Madrids nøglespiller, siger Fabinho i et interview med Mundo Deportivo.

Der er kampstart onsdag klokken 21. Kampen kan ses på TV3+ og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Endnu en Liverpool-spiller misser Real-opgør

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE