Liverpool-legende frustreret over stjerne

Af Emil Plovgaard
27.04.2024 Kl. 16:32

Lørdag eftermiddag var Liverpool-truppen rejst en tur til Englands hovedstad, London, for at møde West Ham på London Stadium.

I slutningen af første halvleg kom Liverpool bagud, da Jarrod Bowen sendte The Hammers foran.

Spillerne fra Anfield kom dog stærkt ud til anden halvleg, og hurtigt blev en føring etableret.

Det skulle dog vise, at denne føring ikke holdt kampen ud, for i det 77. minut udlignede Michail Antonio til slutstillingen 2-2.

Et frustrerende resultat for Liverpool, der sakker yderligere agterud i kampen om det engelske mesterskab.

En række af klubbens stjerner trådte ikke i karakter, da det allermest gjaldt. På midtbanen havde Liverpool relativt kontrol med kampen, men Jamie Carragher var især frustreret over én spiller fra The Reds, nemlig argentinske Alexis MacAllister.

– McAllister er meget lig Thiago. Kvalitet på bolden, men kan bare ikke undgå at give frispark væk, skriver Carragher på det sociale medie X.

Liverpool er efter alt at dømme skrevet ud af titelkampen i Premier League, med mindre Arsenal og Manchester City går helt ned med flaget i slutningen af sæsonen. Det er der imidlertid ikke meget, der tyder på.

Dermed kan Jürgen Klopps sidste sæson i klubben ende som noget af en skuffelse, efter at der på et tidspunkt ellers var forhåbninger om en historisk quadruple.

Nu kan det vise sig, at Carabao Cuppen bliver klubbens eneste trofæ i indeværende sæson efter exit i både FA Cuppen og Europa League.