Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Legende om Arsenal: Denne signing gør ikke, de vinder Premier League

Af Kasper Leif Pedersen
26.05.2023 Kl. 17:14
Den tidligere Liverpool- og Manchester City-spiller er klar i spyttet.

Arsenal lignede længe, at de ville løbe med Premier League-titlen.

Dog blev det endnu engang Manchester City, der endda på et tidspunkt var otte point bag Mikel Arteta & co., der toppede tabellen i 248 dage.

Derfor går man i den engelske hovedstadsklub et transfervindue i møde, hvor man skal forsøge at hente spillere, der kan gøre, at man har større chance for at løbe med trofæet næste sæson.

The Gunners er heraf blevet sat i forbindelse med et skifte med Ilkay Gündogan i den seneste tid, da den 32-åriges kontrakt i Manchester City udløber ved slutningen af den indeværende sæson.

Dette ville betyde, at hvis han ikke forlænger sin aftale, vil han være tilgængelig på en fri transfer.

Men den tidligere Liverpool- og Manchester City-spiller Dietmar Hamann er ikke overbevist om, at et handel med den tyske landsholdsspiller vil hjælpe med at lukke hullet mellem Artetas hold og de regerende mestre.

– Ilkay Gündogan er i en alder nu, hvor han har brug for at spille på et dominerende hold.

– Han har været en fantastisk spiller for Manchester City, men han har været middelmådig for Tyskland, fordi vi ikke er så dominerende med bolden. Ville Gündogan forbedre Arsenal? Ja, det ville han, men han er 32 år gammel, så jeg ville ikke skrive kontrakt med ham som en spiller, der ville gøre forskellen i at vinde Premier League i næste sæson.

– Han vil ikke være en spiller, der kan gøre en forskel, når Arsenal skal vinde Premier League næste år. Med hans heltestatus i Manchester City og Barcelona, der er interesseret, er jeg ikke sikker på, at han vil spille for et andet hold i England, sagde Hamann ifølge football.london.
 
Ilkay Gündogan er dog ikke det eneste midtbanespiller, der bliver rygtet til Arsenal – det samme gør Declan Rice også, og her foretrækker den engelse landsholdsstjerne et skifte til Emirates. Det kan du læse om her.

 

Annonce