AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2023 22:33
Leeds meldes tæt på klubbens tredje signing i januar

En tredje tilføjelse til Leeds-truppen i dette vindue kan snart blive en realitet.


Leeds nærmer sig sin tredje januarsigning.

Klubben har allerede forstærket sig i form af Maximilian Wöber, der primært dækker venstre side i forsvaret, samt Georginio Rutter, der er offensivspiller.

Leeds har også måttet vinke farvel til en spiller, da Mateusz Klich i sidste uge fuldførte sit skifte til den amerikanske MLS-klub DC United.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub ville slå transferrekord

Jesse Marsch' mandskab meldes på udkig efter en ny mand til midtbanen, og klubben sættes blandt andet i forbindelse med den marokkanske VM-stjerne Azzedine Ounahi, der er på kontrakt hos franske Angers.

Det ser dog ud til, at Leeds' næste signing vil blive en defensiv en af slagsen.

I hvert fald meldes klubben tæt på portugisiske Diogo Monteiro, der er forsvarsspiller for Servette i Schweiz.

LÆS OGSÅ: Her er den mest sandsynlige destination for Bellingham til sommer

Den 17-årige portugiser er blevet rost for sine præstationer i indeværende sæson, og nu vil The Whites lokke ham til Elland Road, lyder meldingen.

- Det ser sandsynligt ud med et skifte for Diogo Monteiro, den portugisiske forsvarsspiller fra Servette i Schweiz.

- Han fylder 18 om lidt, og det vil betyde, at Leeds kan afgive et formelt bud og få handlen gennemført. Jeg tror, der er en stor sandsynlighed for, at han er ny Leeds-spiller inden slutningen af dette vindue, siger Leeds-oraklet Phil Hay, der dækker klubben meget tæt for The Athletic.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub sat til salg


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE