AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2023 22:09
Premier League-klub var klar til at slå transferrekord - bud blev afvist

Man ville gå gennem ild og vand, men spilleren afviste muligheden.


De sidste dage af transfervinduet nærmer sig, og der skal nu handles hurtigt, hvis man skal nå at have nye signings på plads.

Aston Villa og Unai Emery har allerede præsenteret to nye navne i løbet af måneden, idet både venstre backen Alex Moreno og angriberen Jhon Duran er skiftet til Birmingham-klubben fra henholdsvis Real Betis og Chicago Fire.

Men der kan være mere på vej, hvor Aston Villa især vil forsøge at forstærke sig på de offensive positioner.

LÆS OGSÅ: Her er den mest sandsynlige destination for Bellingham

Ifølge Daily Mail har Villa nemlig fremsat et bud, der vil være lig med en ny klubrekord på Athletic Bilbaos Nico Williams.

Villas nuværende transferrekord lyder på £33 millioner, og den blev sat, da klubben hentede Emiliano Buendia i Norwich.

Det afviste bud på Williams var altså større end det, og det menes, at klubben fra Villa Park endda kulle være klar til at aktivere frikøbsklausulen på £45 millioner.

LÆS OGSÅ: Hollænder har gennemført lægetjek hos Tottenham

Den 20-årige spiller afviste dog et muligt skifte, selvom Unai Emery og co. lokkede med en ugeløn på mere end en million kroner om ugen, lyder meldingen.

I stedet har Unai Emerys mandskab nu sat fokus på Luiz Henrique fra Real Betis.

Talentspejdere fra Liverpool overværede angiveligt Williams' præstationer ved den netop overståede VM-slutrunde i Qatar - foreløbigt har det dog ikke kastet noget udbytte af sig.

Som enhver anden spiller fra Athletic Bilbao er Williams enormt loyal og tro mod sin egen klub. I La Liga-klubben må der kun benyttes og hentes spillere med baskisk ophav, og det er helt særegent i moderne fodbold.

Williams står noteret for syv A-landskampe for Spanien. Han har kontrakt med Athletic Bilbao frem til sommeren 2024, men det er nok ikke utænkeligt, at han bliver i baskerklubben i længere tid end det.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub sat til salg

LÆS OGSÅ: "Glemt" United-spiller tilbage i træning


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE