AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:03:2023 10:58
Laudrup orker det ikke: "Hvorfor skal vi sige det?"

Michael Laudrup gider ikke at tage diskussionen.


Michael Laudrup har oplevet at spille på nogle af de største adresser i verden.

Han har både prøvet at spille på hold med og mod verdensstjerner.

Men han giver ikke meget for nutidens diskussion om, hvem der er den bedste fodboldspiller til dags dato.

LÆS OGSÅ: Erling Haaland efterforskes af politiet

Det er en diskussion, han med sine egne ord, ikke orker. Det fortæller han i et større interview med Daily Mail.

- Jeg hører folk spørge, om hvem der er den bedste i historien. Nogen mener, det er Messi, mens de ældre vil sige Pelé. For andre er det Maradona. Jeg orker ikke det argument. 

- Hvorfor forsøger vi altid at sige, hvem der er den bedste? Lad os se på, hvem der har gjort en forskel os. Luk dine øjne - måske er der fem, ja måske 10 eller 20, som er særlige for dig. Hold fast i den hukommelse.

- I fodboldverdenen og uden for banen - i den verden, vi lever i. Alt skal være det bedste eller det værste. Hvorfor kan vi ikke holde os til midten? Hvis noget er godt nu, hvorfor skal det så være det bedste, du har set? Folk spørger mig, og jeg siger nej. Jeg forstår ikke den tankegang, siger Michael Laudrup i et større interview med Daily Mail.

Laudrup har været uden job som manager i fem år, efter at han forlod Al-Rayyan i 2018. Han arbejder som ekspert hos Viaplay til Champions League-kampene.

LÆS OGSÅ: De har afgivet kæmpe bud på Bellingham

LÆS OGSÅ: Manchester United klar til at sprænge banken


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE