AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:03:2023 09:05
Avis: Manchester United er klar til at sprænge banken

Manchester United skulle være klar til at grave dybt, skriver avisen.


Manchester United er angiveligt klar til at grave dybt i forsøget på at lande en aftale med Napolis nigerianske bomber, Victor Osimhen.

Den 24-årige angriber har haft en suveræn sæson på Stadio Diego Armando Maradona i Napoli, hvor det i alt er blevet til 29 mål på tværs af samtlige turneringer.

Angriberen bærer derfor en vigtig rolle for mandskabet, og han har været afgørende for succesen. 

LÆS OGSÅ: Nu er der krig: Liverpool byder United op til transfer-dans

Derfor bliver det heller ikke billigt at lokke Osimhen væk fra Napoli, men ifølge den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport, er De Røde Djævle "klar til at sprænge banken".

Napoli ønsker ikke at sælge Osimhen, der fortsat har to år tilbage af sin kontrakt, men klubben er tvunget til at sælge nigerianeren, hvis der bliver budt omtrent en milliard kroner, lyder meldingen.

Manchester United er dog ikke ene om interessen, og Chelsea har også et godt øje til Osimhen, hvilket kan være med til at presse prisen op, skulle det ende i en regulær budkrig.

LÆS OGSÅ: De fører kampen om Højlund


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE