Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Landsholdsangriber kan have spillet sin sidste kamp: "Der er forhandlinger"

Af Kasper Leif Pedersen
26.01.2023 Kl. 18:52
Landsholdsangriberen er i dialog med en anden klub.

66 mål.

Så mange fuldtræffere har Michail Antonio ansvaret for i West Ham.

Dog har udsigten til spilletid været minimal i den engelske hovedstad, hvor man på et år, har hentet to nye angribere ind i form af Gianluca Scamacca og Danny Ings.

Derfor udelukker den 32-årige jamaicaner ej heller et skifte her i januar transfervinduet:

– Helt ærligt, så vil jeg ikke udelukke det (et skifte, red). Det er alt, jeg kan sige, fortæller Antonio til The Footballer’s Football Podcast og fortsætter:

– Der er forhandlinger, så hvad der sker, sker. Jeg siger ikke farvel. Jeg siger, at hvis det sker, så sker det. Hvis det ikke sker, så sker det ikke. Jeg vil ikke være ked af at blive. Jeg ville helt sikkert blive ked af det, hvis jeg forlader klubben, for jeg har nydt min tid her, men fodbold er fodbold.

– Spillere skiftere, spillere bliver, og otte og et halvt år i en klub, det ville jeg aldrig have tænkt på, for før jeg kom til West Ham, havde jeg højst været i en klub i to år, slutter Antonio.

Antonio kan i denne sæson notere sig for to mål i 19 Premier League-optrædener.

Michail Antonio tørner også ud for Jamaicas landsholds på trods af, at han er født i England, hvor har også har afslået muligheden for at tørne ud for England, da han flere gange er blevet nævnt i Three Lions-trupperne under Sam Allardyce og Southgate. Han fik aldrig sin debut, og kunne i stedet tørne ud for Jamaica. 
 
 
Annonce