AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2023 22:43
Lampard taler ud efter fyring: "Jeg er skuffet"

Frank Lampard taler ud efter fyringen i Everton.


Efter et 0-2-nederlag til West Ham gik den ikke længere for Frank Lampard.

I mandags blev det meldt ud af Everton, at man havde ophævet samarbejdet med Frank Lampard. 

Indtil i aften har Frank Lampard ikke udtalt sig om fyringen, men nu har han åbnet op omkring det i en pressemeddelelse på League Managers Association.

- Jeg vidste, at vi var i en svær periode, da jeg ankom til Everton sidste år, og jeg vil altid være stolt af det utrolige arbejde og støtte fra alle involveret om at holde holdet i Premier League sidste sæson.

- Tak til alle, der spillede en rolle, da klubben holdt sammen. Jeg vil aldrig glemme den utrolige aften mod Crystal Palace, som vi delte sammen. Jeg vil takke alle Evertonians for den velkomst jeg, min stab og min familie fik. Det er virkelig en speciel klub med et stort hjerte og utrolig historie.

- Jeg er skuffet over, at vi ikke kunne opnår mere sammen, og jeg ønsker spillerne og alle andre i Everton FC det bedste i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Kontrakten er på plads: Arsenal har afgivet bud

LÆS OGSÅ: Ancelotti vil bringe Premier League-stjerne til Real Madrid


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE