Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kun overgået af Kane: Røverkøb som Uniteds første sommersigning?

Af Emil Plovgaard
11.04.2024 Kl. 19:35

Der er få angribere i Europa, som har været lige så målfarlige som Serhou Guirassy i indeværende sæson. I Bundesligaen er han kun overgået af Bayern München-stjernen Harry Kane.

Guineseren har scoret 24 mål i Bundesligaen, og det er kun den tidligere Tottenham-stjerne, som har gjort det bedre.

I januar blev Guirassy kædet sammen med et skifte væk fra sin nuværende klub, VfB Stuttgart, men det skete som bekendt ikke, selvom han ellers var åben overfor et exit.

Flere Premier League-klubber var dengang interesseret i at bringe Guirassy til deres respektive klubber, herunder Arsenal og Chelsea.

Den 28-årige angriber afviste en ny kontrakt i vinter, og det tyder umiddelbart ikke på, at Bundesliga-klubben kan få en forlængelse igennem.

Det betyder, at hans frikøbsklausul på bare 15 millioner pund, svarende til 131 millioner kroner, kan indløses til sommer.

Og det er der en del klubber, herunder Manchester United, som vil forsøge at udnytte til sommer. Det skriver mediet HITC.

Foruden De Røde Djævle, viser også Newcastle, Tottenham, Crystal Palace, Wolves, Fulham og West Ham interesse for Guirassy, som samtlige de nævnte Premier League-klubber har overværet i aktion i løbet af de seneste måneder.

Guirassy er på vej mod en klubrekord hos Stuttgart, hvor han med sit seneste mål tangerede Mario Gomez’ rekord som den mest scorende spiller for klubben.

Hos Stutgart håber man selvsagt også, at Guirassy bliver.

– I de seneste to transfervinduer var nærmest alt klart for ham i forhold til et skifte, men han blev begge gange.

– Det er et puslespil for spillerne at bestemme sig for eller imod, har klubbens sportsdirektør, Fabian Wohlgemuth, tidligere fortalt til tyske Sky Sport.

Stuttgart ligger i øjeblikket på tredjepladsen i Bundesligaen, som giver adgang til Champions League-fodbold i den kommende sæson. Die Weiß-Roten håber, at det er nok til at overbevise Guirassy om endnu et ophold hos klubben fra MHPArena.

Det er sandsynligvis kun Harry Kane, der har forhindret Guirassy i at snuppe denne sæsons titel som topscorer i Bundesliga. Den engelske landsholdsanfører er oppe på 32 mål.’

I videoen i toppen af artiklen, kan du se Serhou Guirassys scoring mod Borussia Dortmund, som sikrede Die Roten en vigtig sejr.

LÆS OGSÅ: – Manchester United bør fyre Ten Hag og ansætte ham her

Annonce