Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Manchester United bør fyre Ten Hag og ansætte ham her

Af Emil Plovgaard
11.04.2024 Kl. 18:42

Fremtiden for Erik ten Hag hos Manchester United står hen i det uvisse.

De Røde Djævle er netop nu hele 11 point efter den plads, som giver adgang til Champions League gennem Premier League.

Ten Hag kan dog fortsat præstere at vinde FA Cuppen med Manchester United i denne sæson, hvor Coventry venter på Wembley i næste weekend.

På trods af muligheden for, at han kan levere endnu et trofæ, så overvejer Sir Jim Ratcliffe og INEOS angiveligt, hvad der skal ske med hollænderen.

En række navne er allerede blevet kædet sammen med jobbet hos Manchester United, såsom Englands landstræner, Gareth Southgate, og Brighton-manager Roberto de Zerbi.

Fodboldeksperten Alan Brazil diskuterede Ten Hags fremtid på Old Trafford, og han nævnte ved den lejlighed én manager som den oplagte afløser.

Først og fremmest blev Alan Brazil spurgt, om den tidligere Chelsea-manager Graham Potter ville kunne fungere hos Manchester United.

– Nej. Jeg tror ikke, han ville være et godt match for Manchester United, for jeg tror, han er nødt til at tage et andet sted hen efter ansættelsen hos Chelsea.

– Jeg tror ikke, han er en del af kandidaturet hos Manchester United, for det ser ikke godt ud for dem at ansætte en fyret manager fra Chelsea.

Dernæst blev Brazil spurgt, hvem der så ville kunne passe ind.

– De Zerbi. Jeg tror, han ville kunne gøre et godt stykke arbejde der.

– Så du tror, at De Zerbi ville kunne gøre et godt stykke arbejde hos Manchester United ikke hos Liverpool, indskød Ally McCoist.

– Jeg tror, han kunne gøre et godt stykke arbejde dér, men Liverpool har en god trup, så enhver manager ville kunne have en chance dér, lød det fra Brazil til talkSPORT.

LÆS OGSÅ: Manchester United frustreret: Kontakter Premier League

Læs de seneste nyheder om Manchester United her.

Annonce