AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:03:2023 09:13
Klopp efter CL-exit: Dette er vores job nu

Jürgen Klopp har sat et mål for resten af sæsonen.


Den gik ikke for Liverpool.

Jürgen Klopp havde sat sit mandskab op i en offensiv formation i returkampen mod Real Madrid, men The Reds var aldrig tæt på at true den spanske kongeklubs videre avancement til kvartfinalerne i Champions League.

I sidste ende vandt Real Madrid 1-0 på en scoring af Karim Benzema mod slutningen, og derfor har Liverpool nu kun Premier League at koncentrere sig om i resten af sæsonen.

Her jagter klubben en placering i top fire, og det gav Jürgen Klopp efter kampen også udtryk for, at man skulle forsøge at opnå.

LÆS OGSÅ: Derfor begyndte Pep Guardiola at tale om Julia Roberts

- Vores job er at presse alt ud af denne sæson, som er en mærkelig en, sagde Klopp ifølge London Evening Standard efterfølgende.

- Vi forberedte os på en speciel præstation, men vi var ikke i stand til at sætte det sammen på banen i aften. Ingen tænker på, hvordan Liverpool ikke gik videre. Det er sådan, det er, og vi må acceptere det.

Liverpool er nummer seks i Premier League med ses point op til fjerdepladsen, hvor Tottenham dog har spillet en kamp mere.

På samme pointantal som Liverpool er også Brighton, og Roberto De Zerbis mandskab har spillet en kamp færre end The Reds.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE