AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:03:2023 08:48
Derfor begyndte Pep Guardiola at tale om Julia Roberts

Manchester United svarede prompte tilbage, da Pep Guardiola begyndte at snakke om Julia Roberts.


Hvorfor begyndte Pep Guardiola at tale om Julia Roberts på et pressemøde i denne uge?

Manchester City-manageren sagde på sit pressemøde, at han altid vil være en fiasko, fordi den amerikanske skuespillerinde i 2016 besøgte Manchester United og ikke de lyseblå.

- Og hun tog til Manchester United. Hun kom ikke for at se os. Det er derfor, at selvom jeg vinder Champions League, vil det ikke kunne sammenlignes med det faktum, at Julia Roberts kom til Manchester, men ikke for at se os, sagde Guardiola.

Manchester City-manageren lagde ikke skjul på, at han ser et stort lys i 55-årige Roberts.

Det tog ikke Manchester United særlig lang tid at reagere på Guardiolas udtalelser, for med et tweet med billeder af Roberts’ besøg på Old Trafford fik De Røde Djævle leveret en lille stikpille til Guardiola og Manchester City. Det er samtidig det med afstand mest eksponerede tweet fra Manchester United i denne uge. 

Roberts, som er stor fan af Manchester United, har besøgt klubben flere gange, mens hun også har set holdet træne i Californien, når de har været på træningslejr der.

LÆS OGSÅ: Forventede startopstillinger: Manchester United - Real Betis


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE