AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2023 12:25
Klar førsteprioritet: Ancelotti har udset sig Benzema-afløser

Carlo Ancelotti vil gå all in på Premier League-stjerne som afløser for Karim Benzema.


Så blev det en realitet: Karim Benzema forlader Real Madrid.

Den spanske storklub har i dag offentliggjort, at den franske angriber spiller sin sidste kamp for klubben, når Real Madrid i aften møder Athletic Bilbao.

Med Karim Benzemas exit er det en nu prioritet for Carlo Ancelotti at finde en erstatning, og her vil den italienske træner på rov i det engelske.

 

Flere medier og journalister - heriblandt talkSPORT og Fabrizio Romano - melder, at Carlo Ancelotti har udset sig Harry Kane som den klare topprioritet. 

Tottenham-ejer, Daniel Levy, er stadig opsat på at holde på klubbens topscorer, men ifølge flere engelske medier er han mere tilbøjelig til at sælge til Real Madrid fremfor en Premier League-rival med Manchester United som bejler.

Kai Havertz er også et emne, og det kan ikke udelukkes, at både Harry Kane og Kai Havertz kan ende i Real Madrid.

Forleden meldte Fabrizio Romano, at Real Madrid ville gå efter Chelsea-angriberen uanset om Karim Benzema besluttede sig for at blive eller forlade klubben.


TOPHISTORIER LIGE NU

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE