Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kjær udpeger: Han vil være den bedste Salah-afløser

Af Jeppe Augustsen
03.12.2023 Kl. 21:45
Peter Kjær har udpeget den bedste mulige afløser for Mohamed Salah i Liverpool.

Mohamed Salah har i mange sæsoner været Liverpools helt store målsluger.

I denne sæson er det blevet til ti ligamål og er kun overgået af Erling Haaland med 14 scoringer.

I slutningen af sommerens transfervindue gik der mange rygter om, at egypteren kunne være på vej til Saudi-Arabien i en stor milliardhandel. Sådan endte det ikke.

Måske ender det med et exit efter denne sæson, og hvem skal Liverpool så gå efter? Det har Peter Kjær givet sit bud på i studiet på TV3+, hvor han har to muligheder – og en af dem er mere realistisk end den anden.

Den mest realistiske: Leroy Sané fra Bayern München

– Sané i Bayern München. Er det realistisk at hente en spiller i Bayern? Måske. Han har ytret et ønske om at måske at komme tilbage til Premier League. Han har kontraktudløb i 2025. Kunne man ligge rigtig, rigtig mange af de 1,5 milliarder Salah-penge, som forhåbentlig kunne komme ind.

– Kunne man lægge en 700-800 millioner i Bayern – er det så villige til at slippe ham? Han kan hvert fald spille med venstre fod i højresiden. Han kender Premier League. Han kommer ikke ind og scorer 30 plus mål i hver eneste sæson, han er i Liverpool.

Den bedste, men urealistiske: Bukayo Saka fra Arsenal

– Den spiller, som jeg tror kan ligne og gøre jobbet for Salah allermest, er i Arsenal, og det Saka. Ham får de ikke, og derfor vil jeg ikke pege på ham, fordi de er totalt urealistisk, lyder det fra Peter Kjær.

Se klippet øverst i artiklen.

Annonce