AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:03:2023 21:20
BREAKING: Bayern overvejer trænerfyring - Han er favorit som afløser

Bayern München overvejer kraftigt at fyre klubbens træner og en gammel Premier League-manager er favorit som afløser.


Det kan godt være, at Bayern München er videre til kvartfinalerne i Champions League og stadig er helt inde i kampen om det tyske mesterskab, men det går alligevel ikke helt efter planen i den tyske storklub.

For nu kan Fabrizio Romano fortælle, at ledelsen går med seriøse overvejelser om at fyre Julian Nagelsmann, der meget snart kan risikere at modtage en fyreseddel.

LÆS OGSÅ: Bendtner hyldet i Parken: Her er forklaringen

Favoritten som afløseren for den unge tyske træner er ifølge Romano den tidligere Premier League-manager Thomas Tuchel, som har stået uden job siden fyringen i Chelsea sidste efterår.

Tyske Tuchel er sidenhen blevet sat i forbindelse med forskellige jobs, men nu er han angiveligt i en god position til at overtage det største job som klubtræner i Tyskland.

Tidligere har Tuchel stået i spidsen for Dortmund, der i mange år har været anset som Bayern Münchens største udfordrer i tysk fodbold.

LÆS OGSÅ: Chokskifte under opsejling: Thomas Frank er favorit til PL-job


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE