AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:06:2023 11:59
Kan ny Liverpool-sportsdirektør bane vejen for Bundesliga-transfer?

Han kan bane vejen af en helt særlig årsag.


Liverpools nye sportsdirektør, Jörg Schmadtke, kunne begynde sin nye rolle i det engelske tidligere i ugen.

Tyskeren afløste Julian Ward efter hans korte 12-måneders periode. 

 

 

Schmadtke kan meget vel se frem til et travlt transfervindue, hvor man skal forstærke truppen, da Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner og Roberto Firmino har forladt klubben.

Mens man nærmer sig en aftale med Brightons midtbanespiller Mac Allister, så er det blot starten på sommerens indkøb.

For eksempel sættes Liverpool i forbindelse med Manu Kone, der i øjeblikket befinder sig i Borussia Mönchengladbach.

Fabrizio Romano har oplyst, at Liverpool har taget kontakt til Bundesliga-klubben, men nu kan Jörg Schmadtke bane vejen for en potentiel Bundesliga-transfer.

For den tyske avis Kicker hævder, at Nils Schmadtke, søn af Jorg, skal være ny sportsdirektør i Borussia Mönchengladbach.

34-årige Schmadtke har tidligere arbejdet i klubben som scout og har også haft roller i FC Köln og VfL Wolfsburg. I sidstnævnte arbejdede han sammen med sin far, og eventuelle forhandlinger vil nu sandsynligvis blive hjulpet på vej af familiebåndene. 

22-årige Kone spillede 30 kampe for Borussia Mönchengladbach i den netop afsluttet sæson, som hjalp med en 10.plads i tabellen.

Midtbanespilleren har spillet for Frankrig på U18-, 19- og 21-niveau, men han er endnu ikke blevet udtaget til seniorlandsholdet.


TOPHISTORIER LIGE NU

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE