Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jürgen Klopp skriver under på tre-årig aftale

Af Emil Plovgaard
09.06.2024 Kl. 20:43

Jürgen Klopp meddelte fredag den 26. januar, at han ville trække sig tilbage som manager for Liverpool ved sæsonens udgang.

I samme ombæring fortalte den 56-årige tysker, at han ville tage et års sabbat væk fra fodboldverdenen.

Klopp er nu godt i gang med sit sabbatår.

Men det har tilsyneladende ikke forhindret ham i at indgå en aftale, skriver lokalavisen Liverpool Echo.

Projekt MJK, som Klopp er nært beslægtet til, har nemlig annonceret en tre år lang aftale med marketingbureauet SPORTFIVE.

I sidste måned kunne Projekt MJK og SPORTFIVE fortælle, at man havde åbnet en ny Instagram-konto til Klopp. Det skete for at bringe tyskeren tættere på sine fans verden over.

På få uger har han næsten fået fire millioner følgere.

Xabi Alonso afslører: Derfor afviste han Liverpool

Men det er tilsyneladende blot begyndelsen på planerne.

– Vi er meget spændte på dette partnerskab. Den brancheførende erfaring og den globale infrastruktur fra SPORTFIVE gør, at vi kan udvide vores fodaftryk, og at vi kan udforske innovative muligheder uden for Tyskland, lyder det fra Mike Jaggle, der er direktør for MJK.

– Jürgen Klopp er billedet på excellence, mentorskab, følelsesmæssig intelligens, lederskab og langsigtet vision. Hans værdier er lig vores, og vi er spændte over udsigten til at arbejde sammen med Projekt MJK for at forbedre Jürgens globale rækkevidde, siger COO hos SPORTFIVE, Philipp Hasenbein.

Mens en ny tid venter for Jürgen Klopp går Liverpool en travl sommer i møde, hvor det blandt andet meldes, at The Reds forventer bud fra Saudi-Arabien, men ikke på Salah eller Alisson.

Brutalt: Arne Slot vil skille sig af med ‘ny’ Liverpool-signing

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce