AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2022 21:47
Journalisternes bud: "Eriksen er alt for god til Brentford"

Vi har spurgt engelske journalister omkring Christian Eriksens fremtid.


Meget tyder på, at Christian Eriksen er på vej tilbage til Premier League.

Den danske midtbanespiller kan skifte på en fri transfer efter sin genopsidige opsigelse med Inter Milan, og Premier League skulle nu være hans foretrukne destination.

Det er nu kommet frem, at Brentford er kommet med et kontrakttilbud til Christian Eriksen.

Vi har henvendt os til nogle engelske journalister, hvor vi har spurgt dem, om de kunne forestille sig den klub, som de følger tæt, have en interesse i danskeren - og om en mulig transfer kunne blive en realitet. Derudover har vi også spurgt dem, hvilken klub de ser ham skifte til.

James Sharpe
Leicester-korrespondent for Daily Mail

- Christian Eriksens situation er interessant. Leicester har tidligere været interesseret i ham. De henvendte sig om en lejeaftale i januar sidste år, men de kunne ikke matche hans lønkrav samt lejebeløbet. Især fordi jeg tror, at Inter ville have, at hele lønnen skulle dækkes. 

- I den nuværende situation har Brendan Rodgers indrømmet, at de nok skal planlægge et liv uden Youri Tielemans. Så kreative midtbanespiller vil være på radaren. Om han tror Eriksen kan spille en kreativ 8'er eller 10'er, kan jeg ikke sige. 

- Jeg tror stadig, at lønnen er et problem. Leicester har det stramt økonomisk lige nu, så jeg tror ikke, de vil betale så meget i løn, når der er andre positioner (centrale forsvar), der på kort sigt er et problem. Ud fra dagens nyheder så ligner det, at Brentford har tilbudt ham en kontrakt, men jeg vil ikke blive overrasket, hvis Newcastle også rykker på sig.

Miles Starforth
Newcastle-korrespondent for Shields Gazette

- Newcastle vil have og har brug for spillere, som kan gøre en forskel med det samme, med tanke på deres placering i ligaen. 

- At håndtere Christian Eriksen comeback over en periode kan måske være et problem for dem. Derfor ser jeg det som usandsynligt. Mit bud er, at han ender i Tottenham.

Mark Wyatt
Crystal Palace-korrespondent for Football London

- Trods Patrick Vieiras seneste kommentarer om, at klubben gerne vil hente nogle mere erfarne spillere, så er en signing af Christian Eriksen usandsynlig. Hvis vi glemmer lønnen, som allerede vil gøre det umuligt for Crystal Palace, så er de allerede godt besat på midtbanen - også den offensive del.

- Selvom det ville være et sensationalt kup at bringe danskeren til Selhurst Park, så er det nok mere sandsynligt, at han vender tilbage til Tottenham, eller en klub, der kan tilbyde ham europæisk fodbold, hvor han kan vise, hvad han kan. Mit bud er Tottenham.

Rich Fay
Manchester United-korrespondent for Manchester Evening News

- Alle Premier League-fans vil elske at se Christian Eriksen vende tilbage denne måned, men det ligner ikke et skifte til Manchester United. Eriksen har tidligere været i Manchester Uniteds interesse, men deres fokus i denne måned er at finde en defensiv midtbanespiller.

- Solskjær snakkede med Eriksen om en mulig transfer i august 2019, men afviste et skifte, fordi danskeren gjorde det klart, at han ville til Spanien efter Tottenham.

- Tottenham opfordrede United til at gøre et forsøg igen før skiftet til Inter, men deres interesse blev efterfølgende ikke fulgt op. Rangnick vil styrke midtbanen, men da de allerede har flere offensive muligheder, så vil det være svært at se Eriksen komme til. 

- Et skifte til Brentford vil give mening grundet relationerne til Thomas Frank, men han er alt for god til dem. Jeg så ham gerne i West Ham.

Få et overblik over mediernes meldinger omkring Christian Eriksens fremtid her.

Transfervinduet er i fuld gang: Vi opdaterer på alle de seneste nyheder i Transfer Live her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE